Skip to content Skip to sidebar Skip to footer

[Download] "VĂ€rsta paketet, Hetty" by Martina Bigert & Maria Kindblom Thulin # eBook PDF Kindle ePub Free

VĂ€rsta paketet, Hetty

📘 Read Now     đŸ“„ Download


eBook details

  • Title: VĂ€rsta paketet, Hetty
  • Author : Martina Bigert & Maria Kindblom Thulin
  • Release Date : January 15, 2004
  • Genre: Fiction,Books,Kids,
  • Pages : * pages
  • Size : 3475 KB

Description

Hetty vet precis vad hon vill ha - ett eget husdjur. Helst en hund, men en katt gÄr ocksÄ bra. Eller ett litet marsvin. Problemet Àr bara att mamma och pappa inte alls vill samma sak som Hetty ... Det gÄr inte att fÄ dem att Àndra sig. De bara tÀnker pÄ sina trÄkiga ekonomijobb och knycklar tankspritt ihop Hettys önskelappar som dyker upp pÄ de mest ovÀntade stÀllen. Ja, mamma rÄkar till och med tugga i sig en av dem under en snabb frukost.
Vilken tur att Hettys mormor dyker upp pÄ ovÀntat besök. Hon Àr en originell performancekonstnÀr frÄn New York, som snabbt fattar vad Hetty vill. Och hon gillar ocksÄ djur, trots att hon inte vet ett skvatt om hur man tar hand om dem. Det mÀrks nÀr hon stÄr som ensam arvtagare till Evys Zoo i FÀltöversten. Hetty och hennes kompis rycker mer Àn gÀrna in. Nu har hon en hel zooaffÀr att gÄ till efter skolan. Och dÀr finns ju Andy, det lilla vita marsvinet ...

En hĂ€rlig höglĂ€sningsbok som ocksĂ„ Ă€r lĂ€tt och lockande att lĂ€sa sjĂ€lv med ett tiotal stora och roliga fĂ€rgillustrationer. Historien berĂ€ttas i en rak och kul ton, den rör sig hemtamt i en modern innerstadsmiljö, företrĂ€desvis pĂ„ Östermalm i Stockholm, med ett barnnĂ€ra perspektiv.

Illustratör: Martina Bigert


Free PDF Download "VĂ€rsta paketet, Hetty" Online ePub Kindle